Μετά το 2014 το φθινόπωρο και το χειμώνα σειρά μεγάλων διαφήμιση, Louis Vuitton (Louis Vuitton) και πάλι διορίζεται διευθυντής σχεδιασμού Nicholas Ghesquiere Annie Leibovitz, Bruce Weber και Juergen Teller τρεις διάσημος φωτογράφος μόδας γυρίσματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015, διαφημιστικών ταινιών, το όνομα ακολουθείται την περασμένη σεζόν μετά από μια μεγάλη διαφήμιση. Αυτό είναι μια μεγάλη ομάδα διαφήμισης που ονομάζεται Σειρά 2 από την ηθοποιό ΗΠΑ Τζένιφερ Κόνελι και supermodel Freja Beha Erichsen πορτρέτο του ερμηνεία. Ευρωπαϊκές μάρκες πολυτελείας φαίνεται στον κυβερνοχώρο έχει μια πολύ ισχυρή έκκληση, μόνο για να αφήσει ένα μικρό δωμάτιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάρκες πολυτελείας που αναφέρονται στην ανάλυση περισσότερων από 95 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε όλη την καλύπτουν δύο χρόνια τα δεδομένα από το Σεπτέμβριο, η οποία εδρεύει στην Καλιφόρνια, την κοινωνική εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης analytics NETBASE λύσεις της εταιρείας, δήλωσε στο «μάρκα πάθος έκθεσή του« Top 10 όχι των ΗΠΑ μόδας μάρκα Coach μόνο ένα από την κορυφή 15, προπονητής έχει μειωθεί κατά 5, αν και φαίνεται στην αμερικανική καταναλωτή καλύτερα, μία σταγόνα στο πρώτο 10. Στην παγκόσμια κατάταξη, Louis Vuitton αυξήθηκε κατά μία θέση στην κορυφή της λίστας, Chanel αυξήθηκαν κατά 3 έως 3, Burberry καταλαμβάνει την τέταρτη θέση (μήλο, όχι μια μάρκα μόδας, κατέλαβε τη δεύτερη θέση). Hermès έπεσε μέσα σε 5, Gucci έπεσε τρεις στην έκτη θέση, το 2013 κατάταξη στην κορυφή Rolex μειώθηκε κατά 7 έως 8.

Louis Vuitton Moët Hennessy-- αυτό με Moët Hennessy Louis Vuitton και ανοικτή σε ανεξάρτητους (Νο 38) - γλίστρησε στο Νο 9, ενώ ο κύριος Christian Dior κατετάγη 10. Prada έπεσε 4-11, άγριους κύκνους Λονδίνο από 212 πριν από ένα χρόνο αυξήθηκε σε 13, Jimmy Choo αυξήθηκαν 11-14, Armani αύξηση 6-23, χάρη εν μέρει από ένα χρόνο πριν το 35 υψωμένο στη Βρετανία κατέλαβε την πρώτη θέση. Η μελέτη ανέλυσε τη συχνότητα και την ένταση των online αναφορά - αν τους απλούς καταναλωτές, blog ή άλλες πηγές πολυμέσων - είτε συναισθηματική έκφραση είναι θετική ή αρνητική. Έτσι, ενώ η Apple αυξήθηκε 7 - 2, το iPhone πήδηξε 5-7, σε απευθείας σύνδεση ατμόσφαιρα συζήτηση της εταιρείας συνολικής αρνητικής ανάπτυξης, αν και συνολική αντίληψη του ως μάρκα πολυτελείας, και ως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καυτό θέμα. Σε σύγκριση με το 2013 έπεσε το iPad 2, αλλά και πάλι στο 28. «Για τα προϊόντα, που συμμετέχουν στον κοινωνικό διάλογο, την κατανόηση και τη μέτρηση της κοινωνικής σχόλια για την εταιρεία και τα προϊόντα της είναι κρίσιμη," NETBASE Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ Pernille Bruun-Jensen είπε, σημειώνοντας, άγριους κύκνους αύξηση θα μπορούσε να αποδοθεί στο κατάστημα του Λονδίνου δώρα τσάντες πολυτελείας. Αγριόκυκνους επικεντρωθεί στην σκανδιναβικό μόδας και ειδών οικιακής επίπλωσης, σύμφωνα με Bruun-Jensen, online διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα Liebeskind Myrthe τσάντες χαρακτηρίζονται ως "μεταξύ 2013 μεγαλύτερη online διάλογο στον κλάδο." Εκτός από προπονητής, πριν από τις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισε τις μάρκες 45 μόδα και λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένου του Michael Kors (πτώση 5-16), Tiffany (αμετάβλητη στα 19), Neiman Marcus (τριαντάφυλλο 17-36), Saks Fifth Avenue (πτώση 9-37), Barneys στη Νέα Υόρκη (στα ύψη 98 έως 44).

Νίκη έπεσε 6-24. Εκτός της Apple, στον κατάλογο των μη-εμπορικό σήμα μόδας αμερικανική Ford (μείον 3 έως 20) και το eBay (άνοδο 22-27). Ford Benz (12) και η BMW (17), αλλά μπροστά από τις διάφορες μάρκες αυτοκινήτων όπως Nissan (31), η Jaguar (33), Acura (34 ονόματα), η Honda (39), η Toyota (40 όνομα), η Ferrari (41) και η Daimler (42 ονόματα). NETBASE τόνισε ότι, σε αυτή τη μελέτη είναι αριστερά από τον καταναλωτή να αποφασίσει τι αποτελεί «πολυτέλεια», και, σε ορισμένες αγορές, οι καταναλωτές μπορεί να πιστεύουν μιας μάρκας στην κατηγορία πολυτελείας, η εγχώρια αγορά ή αλλού, ακόμη και σε δείτε. Για τις πρόσφατες online εμπόρους, όπως το Amazon, το φόβο, Alibaba και άλλες επεξεργασίες εξοχικό σπίτι εμπορεύματα, μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες μάρκες, όπως η πτώση Rolex έπαιξε κάποιο ρόλο. NETBASE, μάρκα αναφέρθηκε, η λέξη "ψεύτικο" εμφανίζεται σε περισσότερο από 5%. Εάν το ηλεκτρονικό εστίαση για τα παραποιημένα προϊόντα είναι υψηλή, τότε είναι σαφές ότι οι άνθρωποι να δώσουν προσοχή στην αντίδραση των τιμών πολυτέλεια. Με βάση τις πολυτελείς μάρκες σε απευθείας σύνδεση σχόλια, να αναλυθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία, που ολοκληρώνεται θετική απάντηση είναι "αγάπη", "καλύτερο" και "μεγάλη", η πιο συχνή λέξη ανεπιθύμητες ενέργειες είναι "δεν μπορούν να αντέξουν» και "ηλίθιο". σε μια αρνητική αντίδραση, «απογοητευμένος» είναι η έβδομη στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και "μίσους", κατετάγη έκτος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν αποτελεί έκπληξη, online αγορές είναι μια τσάντα πολυτελείας πιο σημαντικό. Είτε πρόκειται να αγοράσει ένα σπίτι ή στο εξωτερικό, online ή offline - Κινέζοι καταναλωτές αυτών των μεμονωμένων αντικειμένων και άλλα αγαθά πολυτελείας είναι μια αυξανόμενη όρεξη για online συζήτηση προεξέχουσα εστίαση, NETBASE είπε. . Louis Vuitton Outlet Greece τσαντες

Louis Vuitton Outlet Greece τσαντες

Louis Vuitton Greece τιμοκαταλογος τσάντες

Louis Vuitton τσάντες φθηνες

Louis Vuitton Γυναικεία τσάντες

Louis Vuitton τσάντες outlet

4.8 (from 6757 reviews)